Koningsdag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eindelijk was het zover, de dag waar heel Nederland naar uit keek:
Koningsdag een groot feest voor jong en oud.
Een bijzondere dag voor onze koning die zijn 50ste verjaardag vierde, maar ook voor ons. Koningsdag was op alle fronten de dag van de media!

De dag begon zoals alle dagen, met de morgen, opstaan en ontbijten. Waarna snel de radio werd aangeslingerd, om het interview van opperhoofd Yvonne te beluisteren op ACCENT FM (de legale piraat voor noordoost Twente). Rond de klok van 10 was het zo ver en na het interview maakte ACCENT FM bekend ons te willen steunen door middel van een donatie. Super! Wat een spectaculair begin van deze dag!

Alsof zo’n radio interview de normaalste zaak van de wereld is, moest ik hierna ff naar ONZE SUPERMARKT voor een paar broodjes, want SBS6 zou om 12 uur komen. En dat deden ze ook.

Dat ze bij ons thuis een broodje kregen vonden ze best wel een beetje bijzonder, dat ze bij ons kwamen filmen vonden wij dan weer bijzonder. Ze vroegen of ik camera ervaring had, en ik antwoordde natuurlijk “ja” (zie TV OOST). Na een klein uurtje filmen, vertrokken we naar de braderie van JONG NEDERLAND.
Daar werd eerst de sfeer van de vrijmarkt geproefd, de befaamde PUDDINGKAR was aanwezig en niet te vergeten Marijn en Pascalle’s SPEELGOEDVERKOOP.

Er werden interviews afgenomen en natuurlijk werd de loterij gefilmd. Billy en Puck mochten helpen met lootjes trekken en prijzen uitdelen. En wat voor prijzen, die waren zeker niet kinderachtig: beauty pakketten, drank pakketten, waardebonnen en nog veel meer. Super! En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje verzorgt door KAMPKUIPER. JONG NEDERLAND had de boel tot in de puntjes geregeld! Na de braderie werd de opbrengst bekend gemaakt, en wat voor één… geweldig!
Die avond zaten wij natuurlijk vol smart te wachten op de uitzending van HART VAN NEDERLAND. Een mooi stuk geworden, waar echt iedereen in beeld kwam, zelfs de mensen met camera vrees. Enige minpuntje vond Puck dat haar interview eruit was geknipt.

Er waren wel meer dingen uitgeknipt, zei ik, zo had het OH GOD! van Kristel de beeldbuis ook niet gehaald, maar ja daar had je bij moeten zijn. Achter de schermen gebeurde er die dag ook van alles. Zo waren onze DESIGNERS AT WORK die dag extra druk met de website, zodat die om 22.30 klaar was voor de door hun verwachte piek: nieuwe veillingitems en de merchandiselijn moesten allemaal klaar staan voor de verwachte bezoekers.

Wel gaaf hoor om je eigen tekeningen op t shirts en mokken te zien. GEWOON TOF! De verwachte piek bleef dan ook niet uit vanaf 22.45 was de site echt zwaar bezocht.
Wow wat een dag!

(ik wou hierbij ook alle sponsoren bedanken, die ik ondanks alle sluipreclame niet allemaal kan noemen,) BEDANKT!

 

Allemaal veel geluk!

Sebastiaan,Kristel,Billy en Puck.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up