Ontslagen uit het ziekenhuis in moskou

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vandaag (woensdag 22 november) zijn we ontslagen uit het ziekenhuis in moskou. De afgelopen periode hier is voor ons goed en bovenverwachting verlopen. Het was en is een heftige tijd, die naar alle waarschijnlijkheid nog wel lang zal naslepen. Na het evaluatiegesprek met dokter Fedorenko denken wij dat de behandeling een groot succes is en hopen dat de signalen die mijn lichaam nu afgeeft een toonbeeld voor de toekomst zullen zijn. In het gesprek gaf de dokter aan, dat mijn stamcelbehandeling er een uit de boeken is. Mede door onze goede voorbereiding. En hij prees nog een keer het feit zo vroeg in de ziekte de behandeling te doen. Samen met de dokter hebben wij dan ook de eerste fase van de behandeling afgesloten vandaag.

De tweede fase begint thuis in Nederland. Dit zal de fase zijn van rust en revalidatie. De fase van bloedonderzoeken en controles. Mijn lichaam heeft natuurlijk een beste klap gehad en het is nu zaak om dit op een verstandige manier weer op te bouwen.
Dit zal ook de fase zijn van ons gezin. Met Billy en Puck voorop, want zij hebben het óók allemaal maar moeten doen. En ondanks dat wij het met hun altijd goed besproken hebben, kijkt een kind toch met andere ogen. Ik denk dat deze tijd samen als gezin dan ook echt als een bekroning zal voelen!
En ook dit is een fase waarbij jullie ons helpen. Jullie kunnen ons helpen om die rust te pakken. Bel of app ons. Al die steun heeft ons er doorheen gesleept!! Maar kom niet zomaar langs. Die tijd die komt wel weer. Eén bacterie of een virus… wie weet wat het gevolg is. Dus help ons nu de rust te pakken.

Ik denk dat dit een fijne fase wordt, waar Kristel en ik alles een beetje op zijn plek kunnen gaan zetten en de kinderen hun eigen leven weer kunnen oppakken! Een fase waar de toekomst ons weer toelacht!!!

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte en zo gauw als jullie weer lichamelijk langs kunnen komen horen jullie het meteen.
Wij willen jullie ook bedanken voor al jullie steun en begip.

Voor de laatste keer vanuit moskou (tot Nederland)
Sebastiaan en Kristel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up