Onvoorstelbaar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I buried my dreams out of fear to fail.
But this fear created hope…that woke me up.

Onvoorstelbaar hoe snel de dagen hier voorbij vliegen.
De vier dagen chemo zijn achter de rug en naar omstandigheden goed verlopen, mag niet klagen!
Hebben zelfs op de tweede dag van de chemo verbetering mogen ervaren: ik heb voor het eerst in ruim jaar mijn tenen weer kunnen bewegen!! Dit was echt wel even een momentje 💪🏻. Ook loop ik gevoelsmatig en zichtbaar al enigzins beter, wat echt zo bijzonder is. Wij kwamen hier voor stopzetting van de ziekte en hadden eigenlijk niet verwacht dit te mogen ervaren. Zo dankbaar dat we hier mogen zijn. Het is bijna niet meer in woorden uit te drukken!
Woensdag 8-11-2017 lokale Russische tijd 13:40 was het moment dat mijn stamcellen terug werden geplaatst. Dit was het moment waar we naar uit zagen, maar tegelijkertijd ook tegen op zagen, omdat het een beste ingreep is. Gelukkig viel dit achteraf gezien mee en zijn de stamcellen succesvol teruggeplaatst😅!
Diezelfde avond nog een stamcelparty met mijn stamcelmaatjed op de afdeling gehad om de geslaagde terugplaatsing te vieren en afscheid te nemen van de ms die we achter laten in Moskou!
En dat we moeten genieten van onze 2.0 versies 🎉!!
Als het beetje loopt volgens verwachting dan ga ik op 9 november de isolatie in, wat inhoud dat ik ongeveer 10 dagen in een steriele kamer verblijf, waar eigenlijk alleen de verpleegkundige en zusters naar binnen mogen voor de noodzakelijke handelingen als infusen plaatsen, eten, reiniging vd kamer etc. Ook Kristel mag er niet naar binnen!
Gelukkig heb ik mijn tekenspullen, netfix en muziek wel binnen handbereik!
Bij deze blog heb ik ook een nummer toevoegd. Het zal niet iedereen zijn smaak zijn😉! Maar het is een beetje een omschrijving van de afgelopen dagen in mijn beleving!
De blog zal denk ik even rustig zijn of ik moet me zo vervelen, dat ik mijn uitzicht nog ga beschrijven aan jullie😉.
Wordt vervolgd!

Groetjes Sebastiaan

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up