Tweede dag stamcellen oogsten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De tweede dag stamcellen oogsten was een succes, meer dan 200 miljoen stamcellen geoogst. Hoe ze dat tellen is ons een raadsel, maar het is gelukt.
De dag daarna had Sebastiaan een “rustdag”. Die dag werd de nekkatheter vervangen door een meer flexibeler katheter, en een röntgenfoto om zeker te weten dat deze goed geplaatst is. Dat was die.
Rest van de dag een stukje gewandeld en gegeten in een sushirestaurant dichtbij het ziekenhuis. Waarschijnlijk voorlopig de laatste keer! Omdat hij straks behoorlijk wat restricties krijgt opgelegd met betrekking tot eten!
Hij heeft er goed van genoten en ik ook 😃!
Wij zijn hier beiden, maar de momenten dat je even met zijn tweetjes bent zijn schaars!
Maar goed, vanochtend al weer vroeg op het ziekenhuis gekomen, omdat vandaag de echte behandeling van start ging: de eerste chemo dag van de 4 dagen in totaal!
Was toch best wel beetje zenuwachtig en toen ik hier kwam Sebastiaan ook. Gelukkig viel het mee! Hij heeft ongeveer 4 uur aan het infuus gezeten. Kon gelukkig lopen met de infusen, want zijn blaas maakte overuren. Schijnt normaal te zijn!
Vanmiddag nog lekker even een klein stukje gewandeld buiten. De lucht is hier erg koud, maar voelt goed en gezond om even een frisse neus te halen!
Geloven ook echt dat blijven eten en bewegen waar mogelijk het beste is voor dit algehele proces!
En vooral ook de mindset: positief houden, wat ons overigens aardig goed afgaat hier gelukkig!
Nog iet: Sebas zijn haar is er nu ook af. Voor hem geen grootse verandering, behalve dat zijn kuif nu weg is en vervangen door supergave petten van jijenick. Mega blij mee. Vind zonder kuifje toch wel beetje kaal😃!

Lieve groet uit Moskou
Sebastiaan en Kristel

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up