Zoiets valt niet één, twee, drie te bevatten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het heeft even geduurd, maar ik denk dat het eindelijk is binnengekomen.

Laten wij eerlijk zijn zoiets valt niet één, twee, drie te bevatten. De teller stond woensdag 31 mei al ruim boven de 45.000, iets wat natuurlijk al uitzonderlijk te noemen is.Allemaal dankzij jullie!!!!!

Die avond was het benefietgala bij Morshuis in Albergen. Bij binnenkomst zagen wij het al, dit was niet zomaar een avond dit was een belevenis! De avond werd afgetrapt met een welkoms drankje en een voorwoord van meneer Oude Geerdink. Waarna Michiel Veenstra van 3FM het woord overnam om de avond aan elkaar te praten.

Muziek werd verzorgd door de Brudasband, die een mooie ontspannen sfeer wisten te creeren. De lach werd veroorzaakt door Jeroen Bekke, Bas Nijhuis en Bert Eeftink, Thijs Kemperink, Helligen Hendrik en Andre Manuel. Het eten werd verzorgd door topkoks uit de regio en de bediening door studenten van het ROC en uiteraard van Morshuis, wow dat maak je niet alle dagen mee. Alles liep perfect!

Dan natuurlijk de fenomenale climax! € 32.000!!!! dat was wat deze avond opbracht waarna dit bedrag door enkele ondernemers uit de zaal werd aangevult. Zodat we op dat moment het streefbedrag van € 85.000 bereikten. Helemaal in shock ik kan mij van het eerste uur daarna zeer weinig herinneren, zo onwerkelijk.

Pas na een paar dagen begon het allemaal een beetje binnen te komen, het is toch niet te bevatten wat jullie allemaal in zo n korte tijd hebben bereikt. Ongeloofelijk! De geplande acties gaan nog steeds met veel succes door. Alles wat boven het streefbedrag wordt opgehaald is voor de nazorg maar ook om de kosten van eventuele complicaties te dekken (wat hopelijk niet nodig is, maar dan ook zeker op een goede plek terecht komt).

Dit alles is eigenlijk alleen maar bijzonder te noemen. Bijzonder! Allemaal veel geluk!

Sebastiaan, Kristel, Billy en Puck

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Scroll Up